Bezoekadres: Boerhavenlaan 40, 2713 HX Zoetermeer | Crown Business Center

  • Persönlicher Kontakt
  • Raum und Zeit für Sie
  • Keratokonus-Experte
  • Die Messung ist unverbindlich und kostenlos

Kundenerlebnisse

Bijzonder prettig ontvangen en behandeld

Rated 5 out of 5
15 Dezember 2022

Toen ik bij je was met mijn oogprobleem ben ik door jou op een bijzonder prettige manier ontvangen en behandeld.

Daarna heb jij op mijn klachten steeds vriendelijk gereageerd, hoewel dat klachten waren die met de tijd verdwenen, wat jij als zodanig ook aangaf.

Bovendien gaf jij onmiddellijk al aan dat de glazen niet volgens jouw bedoeling waren gemaakt en bood mij ook twee maanden garantie aan.

Van dat laatste heb ik maar beperkt gebruik gemaakt omdat inderdaad gebleken is dat de aanvankelijke klachten zijn verdwenen.

Jij hebt bewezen dat de uitspraken van de oogarts: ‚Ik kan aan uw ogen niets meer verbeteren‘ op zich juist bleek, maar dat ‚het niet zinnig was mijn brillenglazen te vervangen‘ onzin was. De brillenglazen die ik, dankzij u, nu heb hebben mijn zicht sterk verbeterd.

Dank voor dit alles.

Derk Nijhof

De opticien op het gebied van keratoconus

Rated 5 out of 5
21 September 2022

Door de jaren heen ben ik bij verschillende opticiens en optometristen geweest. Dhr. Frambach is naar mijn mening de optometrist voor keratoconus. De benadering van Dhr Frambach voor het aanmeten van contactlenzen is gewoonweg perfect. Dit door een combinatie van objectieve metingen – apparatuur (aberrometer), subjectieve oogmetingen – ‘het zien’ (Landot C kaart en ledlamp), de tijd die wordt genomen en de persoonlijk benadering met de erkenning van de visuele klachten. Door deze benadering is mijn kwaliteit van zicht na al die jaren zoeken eindelijk verbeterd. De lenzen geven mij rust, het plezier van het ‘zien’ is weer terug!

Daarbij dank ik Dhr. Frambach

Type lenzen: Zachte keratoconus lenzen

Luc

Veel kennis van zaken en persoonlijke benadering

Rated 5 out of 5
16 August 2022

Ik kwam bij toeval bij het „Keratoconuscentrum Nederland“ terecht. Was redelijk moedeloos over de andere ervaringen met opticiens en specialisten. Maar na 1 gesprek met Meneer Frambach wist ik dat het hier anders was. Hij neemt echt de tijd om het probleem te onderzoeken, geeft duidelijke feedback en neemt je mee in de mogelijke oplossingen. Heel mooi om te zien wat er allemaal met de huidige technologie mogelijk is. Na meerdere consults, allemaal even ontspannen, ben ik uiteindelijk zeer tevreden met de aangemeten lenzen.

Giedo Stolk

Prima oogcentrum

Rated 5 out of 5
16 August 2022

De heer Frambach neemt alle tijd voor je tijdens een oogmeting en legt ook heel veel uit. Dit centrum is een aanwinst t.o.v. ziekenhuizen en andere gespecialiseerde contactlenscentra

Ingrid de Jong

Iedere patiënt met Keratoconus moet weten van dit centrum !!!

Rated 5 out of 5
16 Mai 2022

Dhr Frambach, een zeer kundig optometrist, en neemt de tijd voor je.

hij legt alles goed uit, en ik werd zelfs emotioneel toen ik er achter kwam wat hij voor mijn kwaliteit van zicht kon betekenen.

ik kende dit centrum niet, en wil daarom reclame maken voor dit centrum, omdat een oogmeting door „gewone̶0; opticiens niks opleveren. en in ziekenhuizen er geen tijd is voor een speciale oogmeting die een Keratoconus patiënt nodig heeft.

Dit alles wordt door dhr Frambach WEL geleverd, ik ben Fan voor het leven !!

Tim Kaasenbrood
5,0
Rated 5 out of 5
5 von 5 Sternen (basierend auf 10 Bewertungen)
Ausgezeichnet100%
Sehr gut0%
Durchschnittlich0%
Schlecht0%
Furchtbar0%

Hinterlassen Sie eine Bewertung mit dem unten stehenden Formular

    Einen Termin machen

    Verwenden Sie das folgende Formular, um einen Termin zu vereinbaren oder weitere Informationen anzufordern. Wir werden uns schnellstmöglich mit Ihnen in Verbindung setzen.

    Welchen Tag bevorzugen Sie? †