Bezoekadres: Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer | Crown Business Center

  • Persoonlijk contact
  • Ruimte en tijd voor jou
  • Expert op het gebied van keratoconus
  • Meting is vrijblijvend en kostenloos

Presentatie bij HFAK

06-11-2023

We nemen onze specialisatie in keratoconus heel serieus bij het KCNL. Educatie is daarbij erg belangrijk, dus toen we benaderd werden door de HFAK, de Höhere Fachschule für Augenoptik Köln, voor een presentatie en uitleg over alle vernieuwende dingen die we hier doen, hoefden we daar niet lang over na te denken.

Op 23 oktober ontvingen we 39 studenten en hun leraar, die, onder het genot van een hapje en een drankje, 2 uur lang antwoord kregen op o.a. vragen over conepower technologie, het aanmeten van brillen bij keratoconus en het verschil dat de brillenglazen die nu ontwikkeld worden gaan maken.

Het was geweldig om te zien hoeveel interesse en enthousiasme er was onder de leerlingen.
Bij het KCNL krijgen we momenteel met grote regelmaat cliënten uit Duitsland, die we gelukkig bijna altijd kunnen helpen, maar het zou niet nodig moeten zijn dat ze helemaal naar Zoetermeer komen. We vinden dat iedereen met keratoconus het recht heeft op een passende oplossing voor goed zicht in zijn eigen buurt. En middagen zoals deze geven de hoop dat dit op termijn haalbaar gaat zijn.

Ook interesse in een presentatie? Neem contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

    Afspraak maken

    Maak via onderstaande formulier een afspraak of vraag meer informatie aan. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    Welke dag heeft je voorkeur? *